Translate

Powered By Blogger

dimarts, 9 d’octubre del 2012

POLÍTICA I XARXES SOCIALS


Volem anal.litzar com les xarxes socials també influeixen amb el mon de la política i de retruc en els votants.

Internet revoluciona les comunicacions i els polítics no ho han obviat. Amb les darreres eleccions generals les xarxes socials ja van jugar un paper important en la presa de decisions dels votants.

Les campanyes electorals s’obren camí a les xarxes socials a través del blogs dels polítics  i de les seves comptes a Twitter, on els ciutadans poden fer preguntes a través de Twitter als candidats.

Aquest fet no es lliura de polèmica; aquesta iniciativa va ser interpretada de forma crítica i en clau humorística pels internautes i van derivar en preguntes iròniques i dures critiques als dos candidats.

El tancament del perfil de Alfredo Pérez Rubalcaba la mateixa nit al perdre les eleccions va ser titllat d’error polític pes mitjans de comunicació; amb aquest gest es va evidenciar que el compte no el portava el candidat socialista, sinó el seu equip de campanya.

Segons  Antoni Gutierrez Rubí , assessor de comunicació d’Ideograma  això passa perquè el funcionament de la xarxa és més lliure i democràtic del que alguns polítics estan acostumats.

Per tant queda evidenciat que les xarxes socials juguen un paper important alhora de decidir els votants però  alhora pot convertir-se  en un arma de doble fil.
Esperem que per les propers eleccions millorin i es posin les pil·les amb més diàleg amb les persones del carrer.

Que penseu vosaltres , vau interactuar amb els polítics?
Us agradaria poder fer-ho, o penseu que ells no estan darrere de  les seves comptes i tot  és un muntatge de les campanyes electorals?

Link relacionats amb la noticia
Font d’informació:     BTV  NOTICIES .CAT

2 comentaris:

  1. Estem d'acord en que les xarxes socials juguen un paper important alhora de decidir els votants però alhora pot convertir-se en un arma de doble fil.

    Responent a les vostres preguntes, no creiem que ells estiguin darrere de tot això, creiem ques es un montatge, no creiem que perdin el temps en contestar els dubtes que tenim... però això no ho podrem arribar a esbrinar!!

    ResponElimina
  2. es una llàtima que Internet no ens apropi als polítics, i la veritat que la societat i en particular els joves no es senten identificats amb cap polític d'aquest país.
    Si no es produeix un canvi i una aproximació als ciutadans no se que passarà...

    ResponElimina