Translate

Powered By Blogger

dijous, 11 d’octubre del 2012

EL CIBERASSETJAMENT

Un tema preocupant tant pels pares com pels educadors és l'assetjament a Internet, anomenat ciberassetjament. 

Com avui dia els joves utilitzen més les noves eines de comunicació com el mòbil i l'ordinador, aprofiten aquests per atacar als seus companys, molt sovint els més dèbils, a través de missatges amenaçadors. 

Per què cada vegada el ciberbullyng és més comú entre els joves? 
Creiem que a l'estar darrere de l'ordinador pensen que són anònims i aprofiten per ser cruels amb els seus companys. Els agressors creuen que són impunes i els agredits tenen conseqüències que afecten al desenvolupament de les seva personalitat i, en el pitjor dels casos, pot arribar al suïcidi.

Com pares i futures educadores hem d'estar alerta de com actuen els adolescents a les xarxes i prevenir-los dels perills que comporten. Aquí us deixem un power-point dirigit als nois/es d'entre 11 i 13 anys.

Esperem que us agradi!


2 comentaris:

  1. Bones!!

    Cada cop més les xarxes socials són més freqüents, això fa que estiguin al abast de tothom... cosa que provoca que puguin arribar a mans equibocades i es puguien crear mal entessos. Per això el paper dels educadors i dels pares és molt important, em d'informar als infants dels aspectes negatius i de supervisar que tot vagi correcte.

    Gràcies per el power point! Molt bon recurs

    ResponElimina
  2. Boneees!!


    Hem de conscienciar als infants sobre aquest tipus de assatjaments que ens podem trobar a la red. De ben segur que cada vegada són més els infants que pateixen ciber-bulling, per això tant educadors, com pares han de prestar la seva ajuda i estar assabentats del que passa a la red. Hem trobat molt idoni aquest slide share, bon treball i seguiu aixì.

    ResponElimina