Translate

Powered By Blogger

dilluns, 22 d’octubre del 2012

LA COMBINACIÓ DE LES XARXES SOCIALS I ELS FAMOSOS

Una de les xarxes socials més utilitzades és el twitter. Molts famosos el veuen com una bona manera de comunicar-se amb els seus fans, ja que d’aquesta manera els poden conèixer millor a través dels seus comentaris, fotos, etc. 

Però no tots els seus “tuits” són interpretats de la manera que ells voldrien o potser quan escriuen no s’expressen d’una manera entenedora, cosa que fa que moltes vegades hi hagi malentesos i rebin moltes crítiques i comentaris atacants.

En aquests últims anys això ja ha passat a una gran quantitat de famosos, com David Bisbal, Arturo Pérez-Reverte, Alejandro Sanz, Russian Red...
Més recentment li ha tocat a la cantant Amaia Montero, que ha rebut moltes crítiques per un comentari publicat en aquesta xarxa social. A continuació us deixem la notícia on s’explica tota aquesta polèmica.


2 comentaris:

  1. La gent esta molt aburrida, yo utilitzo frecuentment el twitter y no li dono tanta importancia a la vida de persones que no conec. Es molt fort això!

    ResponElimina
  2. L'ús de les xarxes socials té molts avantatges, però com en la resta de coses, s'ha de buscar l'equilibri. En aquests sentit, les "celebrities" han de tenir una especial cura en el que diuen, ja que a la xarxa tot té més repercusió

    ResponElimina