Translate

Powered By Blogger

dilluns, 22 d’octubre del 2012

EINA D'APRENTATGE


Volem compatir amb tots vosaltres, amb molta il·lusió, l'eina d'aprentatge que hem creat "Com obrir un compte de correu Gmail"

És un tutorial molt senzill on només haureu de seguir el passos detingudament per poder entrar a Internet i crear un compte de correu electrònic.
Aquesta eina va adreçada  principalment a persones  grans de la tercera edat o grups socials que per diversos motius no ha pogut tenir accés a les noves tecnologies i ara necessiten un suport no presencial  d'un guia o tutor. 
La idea és que aquestes persones puguin comunicar-se i enviar correus electrònics adjuntant fotografies o imatges.

Per fer aquesta eina hem fet servir els programes Audacity, que serveix per enregistrar la veu, el Paint, pel retoc de fotografies i l'Adobe premier que és el programa amb que enllaces tots aquests continguts.

Nosaltres desde el nostre Blog Comunica't amb el mon tenim un especial interès en que totes les persones es puguin comunicar i aquesta eina va  relacionada justament amb això, trencant  la bretxa digital.

Esperem que us agradi  i que el recomaneu a les persones més properes que el puguin necessitar. 






2 comentaris:

  1. Hola noies!

    trobo que aquest tutorial està molt ben fet, a la mateixa vegada és senzill i entenedor per a qualsevol usuari que es vulgui crear un compte Gmail.

    Enhorabona i endevant!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel teu reconeixement, ha estat un treball molt enriquidor per nosaltres , esperem que es faci servir.

    ResponElimina