Translate

Powered By Blogger

dimarts, 16 d’octubre del 2012

EL MÓN INTERACCTIU ARRIBA A LES AULES



Fa uns quants anys era impensable que la pissarra tradicional verda i els guixos es poguessin substituir. Tot i això, les pissarres digitals interactives (PDI) s’han convertit en una nova eina de treball molt habitual a les aules d’avui en dia. 

Les PDI són un element molt útil per portar a terme les tasques diàries a les aules ja que fa que els alumnes puguin aprendre d’una manera més divertida i dinàmica que l’habitual. Aquest ensenyament més interactiu permet que els alumnes estiguin més motivats a classe i que tinguin més ganes d’aprendre i de participar. 

Les PDI, a part de servir per exposar els diferents temes de les matèries, poden ser utilitzades per fer jocs, per millorar la comprensió oral i escrita, etc. A més, també s’hi poden adjuntar i manipular imatges, vídeos, sons... Totes aquestes activitats es poden realitzar amb un llapis electrònic, amb el simple dit o amb qualsevol altre objecte.

Tot i que en alguns casos les PDI només siguin una eina de suport, aquestes s’han convertit en un element que ha permès un gran canvi en la manera d’ensenyar i d’aprendre a les aules. 



1 comentari:

  1. Bones!!

    Estem d'acord amb el que dieu, les pissarres digitals interactives són presents en moltes escoles, ja que ens proporciones una gran comoditat i facilitat per al treball, tan per als educadors com per als alumnes.

    Tot i així no hauriem de perdre l'utilització d eles pissares tradicionals, ja que sempre hi pot haber un problema amb l'electricitat..

    La solució seria un equilibri entre totes dues, és a dir, que tota aula dispongués d'una pissarra digital i una altre de guix.

    ResponElimina